PTI Hamme - Laatste Nieuws

Van 13 tot 15 maart 2019 ging 6TSO op eindejaarsreis naar Londen. Al heel vroeg stonden we klaar aan het station van Dendermonde, om van daaruit naar Brussel-Zuid te vertrekken. Van daaruit gingen we met de Eurostar het kanaal onder om weer boven te komen in het Verenigd Koninkrijk. We kwamen aan in Saint-Pancras Station, waar we op weg naar ons hotel in Paddington voor de eerste keer the famous line ‘Mind the gap’ mochten horen.

Drie dagen lang brachten onze tienduizenden stappen ons voorbij Buckingham Palace, eekhoorns en pelikanen in Saint-James’ Park (de duiven waren gaan vliegen), the Big Ben, the Tower of London, the Tower Bridge, Westminster Abbey, the London Eye, Oxford Street, Piccadilly Circus… en ook wel KFC en Burger King voor wie de fish and chips liever links liet liggen.

’s Avonds gingen we graag een stapje zetten, alleen was het wel non-alcoholisch voor alle minderjarigen. De dag erna gingen we dus niet naar de pub, wel naar een Mexicaanse club. Olé! Dat konden we wel gebruiken na onze gegidste Jack the Ripper tour. Die leidde ons voorbij de gruwelscènes van het 19e-eeuwse Whitechapel.

Met onze sombrero’s op het hoofd keerden we vrijdag weer huiswaarts. In Dendermonde werden de begeleidende leerkrachten hartelijk bedankt door de leerlingen, zelfs met cadeautjes! Het was voor iedereen een geslaagde reis met een zeer positieve sfeer.

Bekijk hier alle foto's.